HISTORIKU YNË DHE FAKTET

Suvatimi nuk është vetëm një punë. Në kompaninë tonë, është pasioni ynë. Me çdo projekt që ndërmarrim, vendosim barierat lart, dhe sigurojmë njerëzit më të mirë në industri, me një dashuri të vërtetë për atë që bëjmë për të realizuar një vizion të klientëve tanë.
Që nga viti 2004

PSE TË NA ZGJIDHNI NE

Suvatimi dhe dekorimi i shtëpive dhe objekteve është i nevojshem kryesor për secilin. Ne kemi qenë në biznesin e suvatimit dhe dekorimeve të shtëpive dhe objekteve të mëdha që prej kohësh. Kjo është kjo përvojë e pasur që kemi, që na siguron avantazh shtesë në drejtim të ngjyrosjes dhe dekorimit… Qoftë në sektorin e korporatave, komerciale apo banesore, ne ofrojmë shërbime klasike të brendshme dhe të jashtme të dekorimeve që janë përshtatur për t’u përshtatur në nevojat tuaja të banimit dhe punës. Më e mira për shërbimet tona është janë edhe ato jo vetëm që janë shumë të volitshme, për secilin. Ne mund të personalizojmë shërbimet tona për të përmbushur nevojat tuaja specifike.

PSE DALLOHEN SHËRBIMET TONA?

Ne jemi një zgjidhje për të gjitha nevojat tuaja të për suvatim dhe dekorim si dhe izolim. Qoftë shërbim korporativ, komercial apo rezidencial, ne I kryejmë të gjitha.
Ne ofrojmë zgjidhje individuale të dizajnuara, bazuar në nevojat tuaja specifike
TORRE ka një ekip shumë efikas të profesionistëve të dekorimit të brendshëm të cilët ofrojnë zgjidhje të plota përfundimtare për çdo lloj dekorimi për nevojat tuaja
Të gjitha shërbimet tona janë shumë të volitshme. Ajo që është më e mira për ne është se ne mund të përshtatemi bazuar në nevojat tuaja të dizajnimit dhe në bazë të buxhetit tuaj.
Ne ofrojmë siguri të plotë të cilësisë për të gjitha shërbimet tona. Ne jemi jashtëzakonisht të veçantë për standardet tona të shërbimit. Kjo do të sigurojë që ju të merrni vlerën më të mirë për paratë që investoni.
Shërbimet tona janë të lidhura me kohë. Ne sigurohemi që të gjitha projektet tona të përfundojnë brenda kohës që ofrohet.
Gamë të gjerë shërbimesh të dekorative që ne ofrojmë
Ne me të vërtetë i vlerësojmë marrëdhëniet tona me të gjithë klientët tanë, prandaj jemi shumë të veçantë për cilësinë e shërbimeve tona. Duke filluar nga planifikimi në ekzekutim të gjitha shërbimet e dekorimit që ne ofrojmë janë më të mirat në vendin tonë. Sido që të jetë pjesë e Ferizajt dhe më gjerë, ju mund të përfitoni shërbimet tona kudo. Për të ditur më shumë ju lutemi na kontaktoni përmes faqes sonë të Kontaktit.

691
PROJEKTE TË PËRFUNDUARA
525
KLIENT TË KËNAQUR
137
PUNETOR TE PUNESUAR NDER VITE
  • image
  • image
  • image
  • image

PËRSOSMËRI NË SUVATIM, NGJYROSJE DHE DEKORE QË NGA VITI 2004

MERRNI NJE KUOTË

NJIHUNI ME STAFIN TONE

Tommy Atkins

Electricians

Agron Gashi

Construction Assistant

Marjan Gjergji

Construction Manager

Anton Gjergji

Civil Engineer

Fitor Gjergji

Junior Architect

Agisa Gashi

Electricians