Apartamenti A1

I pozicionuar ne cdo kat te objektit, ky apartament ka nje orientim shume te mire nga jugu. Siperfaqja eshte 88,82 m2 dhe permban sallon te madh me zonen e ndenjtjes, kuzhines dhe ngrenies, si dhe 2 dhoma gjumi, nje banjo, nje depo dhe nje ballkon. Ky apartament eshte optimal per sasine e metrave katrore qe zoteron dhe eshte i shfrytezuar me se miri per klientet qe duan nje 2+1 te bollshem, por njekohesisht dhe racional.

88,82 m2

NDARJE+KUZHINË+NGRËNJE = 26,78 m2
DHOMË GJUMI = 13,55 m2
DHOMË GJUMI = 12,36 m2
BANJO = 4,72 m2
DEPO = 1,98 m2
KORIDOR = 9,42 m2
BALLKON = 7,54 m2

Test widget

Page widget