Apartamenti A2

Ndodhet ne nje pozicion shume te favorshem, pasi ka orientim teresisht te hapur nga lindja, jugu dhe perendimi, zoteron pamje te gjithe qendres se Ferizajit dhe “Bashkimit te qytetit”, si dhe ka nje siperfaqe totale te bollshme prej plot 132,39 m2. Banesa orga nizohet ne 1 sallon te madh me zonen e ndenjtjes, ngrenies dhe ku zhines, 3 dhoma gjumi, 2 banjo, depo dhe ballkon. Pozicionimi ne cdo kat te nderteses ju jep mundes ine te zgjidhni dhe lartesine e deshiruar te baneses, si dhe hape sirat e bollshme jane ideale per familje qe duan te jetojne ne kushte optimale te nje jetese cilesore!


132,39 m2

NDARJE+KUZHINË+NGRËNJE = 38,54 m2
DHOMË GJUMI = 15,23 m2
DHOMË GJUMI = 11,6 m2
DHOMË GJUMI = 21,68 m2 + BANJO = 4,48 m2
BANJO = 4,87 m2
DEPO = 2,46 m2
KORIDOR = 11,28 m2
BALLKON = 5,95 m2

Test widget

Page widget