Apartamenti A3

Eshte nje 1+1 i mir eorganizuar dhe me nje racionalitet shume optimal! Apartamenti, prej 66.50 m2, ka nje sallon te madh me zonen e ndenjtjes, zonen e ngrenies dhe kuzhinen, nje dhome gjumi te rehatshme dhe 1 banjo, 1 depo e 1 ballkon. Te gjitha hapesirat jane me orientim perfekt ne banese dhe kane ndricim natyral gjate gjithe dites. Ky apartament ploteson te gjitha nevojat per nje apartament te vogel dhe te rehatshem?


66,50 m2

NDARJE+KUZHINË+NGRËNJE = 28,05 m2
DHOMË GJUMI = 12,12 m2
BANJO = 5,28 m2
DEPO = 2,74 m2
KORIDOR = 5,84 m2
BALLKON = 3,7 m2

Test widget

Page widget