Apartamenti A4

Eshte apartament 3+1 kendor, me nje siperfaqe prej 129.85 m2 dhe me orientim perendimor. Zona e ndenjtjes, ngrenies dhe kuzhines jane te organizuara ne 1 ambient te madh te ndricuar me se miri dhe te vecuar nga zona e fjetjes, e cila per behet nga 3 dhoma gjumi. Banesa ka 1 banjo te madhe kryesore, 1 depo, 1 ballkon, si dhe nje para-hyr je, e cila sherben si nje tambur termik dhe izolues ndaj zhurmave dhe ka kontakt te drejtperdrejte me depon. Karakteristike e ketij aparta menti eshte shfrytezimi maksimal i siperfaqes per te krijuar te gjitha keto ambiente me siperfaqe opti male dhe hapesira shume te boll shme e te ndricuara mire.


129,85 m2

NDARJE+KUZHINË+NGRËNJE = 34,79 m2
DHOMË GJUMI = 11,28 m2
DHOMË GJUMI = 13,17 m2
DHOMË GJUMI = 15,73 m2 + BANJO = 3,97 m2
BANJO = 4,93 m2
DEPO = 3,18 m2
KORIDOR = 11,22 m2
PARAHYRJE = 4,45 m2
BALLKON = 10,24 m2

Test widget

Page widget