Apartamenti A5

Eshte banesa per fekte per ata qe duan nje 2+1 te ori entuar nga zona me e qete e nder teses, me nje sistem organizimi shume te mire te siperfaqes se paster kuadratike. Banesa me 98,09 m2, permban sallonin e madh me ndenjtjen, gatimin dhe ngrenien, 2 dhoma gjumi te medha, 1 banjo, 1 depo dhe 1 ballkon. I pozicionuar ne cdo kat te nderteses, ky aparta ment ju jep mundesine te zgjidhni lartesine adapte per preferencat tuaja.98,09 m2

NDARJE+KUZHINË+NGRËNJE = 30,48 m2
DHOMË GJUMI = 17,25 m2
DHOMË GJUMI = 12,46 m2
BANJO = 6 m2
DEPO = 2,55 m2
KORIDOR = 9,23 m2
BALLKON = 7,2 m2

Test widget

Page widget