Apartamenti B1

Eshte nje 2+1 shume mire i organizuar ne : 1 sallon te madh me zone ndenjtjeje, ngrenieje dhe gatimi, 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 depo, dhe 1 ball kon. Siperfaqja totale eshte 88,78m2 dhe pozicioni i apartamentit eshte buze oborrit te brendshem te kompleksit, duke i dhene nje pri vatesi te madhe, por njekohesisht dhe pamje me te lire drejt qytetit.88,78 m2

NDARJE+KUZHINË+NGRËNJE = 30,36 m2
DHOMË GJUMI = 10,51 m2
DHOMË GJUMI = 14,88 m2
BANJO = 5,66 m2
DEPO = 2,08 m2
KORIDOR = 7,86 m2
BALLKON = 5,88 m2

Test widget

Page widget