Apartamenti B2

Eshte nje 2+1 shume mire i organizuar ne : 1 sallon te madh me zone ndenjtjeje, ngrenieje dhe gatimi, 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 depo, dhe 1 ball kon. Siperfaqja totale eshte 88,78m2 dhe pozicioni i apartamentit eshte buze oborrit te brendshem te kompleksit, duke i dhene nje pri vatesi te madhe, por njekohesisht dhe pamje me te lire drejt qytetit.


122,62 m2

NDARJE+KUZHINË+NGRËNJE = 31,92 m2
DHOMË GJUMI = 11,93 m2
DHOMË GJUMI = 14,32 m2
DHOMË GJUMI = 14,56 m2 + GARDEROBË = 4,08 m2 + BANJO = 5,83 m2
BANJO = 4,77 m2
DEPO = 2,67 m2
KORIDOR = 10,04 m2
BALLKON = 6,65 m2

Test widget

Page widget