Apartamenti B3

Eshte nje tjeter apartament 2+1, i cili eshte i organizuar ne nje menyre perfekte dhe ka hapesira te medha e plot drite.Siperfaqja totale eshte 94,30m2 dhe permban sallo nin e madh me zone ndenjtje, ngre nieje dhe kuzhine, 1 dhome gjumi te madhe me garderobe personale dhe 1 banjo branda, 1 dhome gjumi, 1 banjo dhe 1 ballkon. Nese jeni te interesuar per nje aparta ment optimal me 2 dhoma gjumi, atehere kjo banese eshte e duhura.


94,30 m2

NDARJE+KUZHINË+NGRËNJE = 32,28 m2
DHOMË GJUMI = 10,47 m2
DHOMË GJUMI + GARDEROBË = 18,98 m2 + BANJO = 5 m2
BANJO = 4,26 m2
KORIDOR = 5,82 m2
BALLKON = 4,66 m2

Test widget

Page widget