Apartamenti B4

Është nje 1+1 shume racional, por njekohesisht dhe me hapesira te bollshme e te mirendricuara. E gjithe siperfaqja prej 64,36m2 perbehet nga salloni, i cili permban zonen e ndenjtjes, ngrenies dhe kuzhinen, 1 dhome gjumi, 1 banjo, 1 depo dhe 1 ball kon i madh. Te gjitha zonat jane te projektuara me kujdes te vecante, ne menyre qe te plotesojne pa per jashtim te gjitha kerkesat e nje shtepie normale.


64,36 m2

NDARJE+KUZHINË+NGRËNJE = 25,17 m2
DHOMË GJUMI = 12,43 m2
BANJO = 4,28 m2
DEPO/LAVANDERI = 1,80 m2
KORIDOR = 4,28 m2
BALLKON = 7,30 m2

Test widget

Page widget