Apartamenti B5

Është një 3+1 tjeter i nderteses Torre Home. Ka nje hapersire te ndare shume mire, me nje sallon te madh ku zona e nden jtjes eshte e vecuar mire nga zona e ngrenies dhe kuzhina. Kjo e fundit ndodhet ne nje pozicion me te vecuar dhe ka gjithashtu mundesi te ndahet nga pjesa tjeter e sallonit, sipas deshires personale te cdo kli enti. Apartamenti ka 3 dhoma gjumi, 2 banjo, 1 ballkon te madh dhe te gjitha keto permblidhen ne vetem 107,45m2. Per cdokend, qe ka nevoje per 3+1 me pak metra ka trore, ky eshte apartamenti ideal.


107,45 m2

NDARJE+KUZHINË+NGRËNJE = 30,19 m2
DHOMË GJUMI = 11,84 m2
DHOMË GJUMI = 15,47 m2
DHOMË GJUMI = 11,44 m2
BANJO = 4,74 m2
BANJO TUALET = 2,28 m2
KORIDOR = 7,79 m2
BALLKON = 8,50 m2

Test widget

Page widget