Apartamenti B6

Eshte nje 2+1 shume mire i or ganizuar me vetem 85,90m2 siper faqe dhe me ambiente te bollshme dhe funksionale. Apartamenti B6 perbehet nga zona e ndenjtjes me nje kuzhine, hapesire per ngrenie I dhe ndenjtje, nje koridor qe lidh kete zone me 2 dhoma gjumi te medha, nje depo dhe nje banjo kryesore.


85,90 m2

NDARJE+KUZHINË+NGRËNJE = 25,12 m2
DHOMË GJUMI = 12,75 m2
DHOMË GJUMI = 11,66 m2
BANJO = 5,48 m2
DEPO = 3,19 m2
KORIDOR = 9,73 m2
BALLKON = 5,40 m2

Test widget

Page widget