Apartamenti B7

Ka nje siperfaqe te konsiderueshme dhe perbehet nga ambiente te medha e plot drite. Ka nje orientim shume te mire dhe te gjitha hapesirat kryesore jane te ndricuara ne menyre natyrale. Banesa perbehet nga nje sallon i madh me te gjitha zonat perkatese, 3 dhoma gjumi, 2 banjo, 2 ballkone, 1 depo dhe nje parahyrje.


123,62 m2

NDARJE+KUZHINË+NGRËNJE = 30,75 m2
DHOMË GJUMI = 10,97 m2
DHOMË GJUMI = 13,07 m2
DHOMË GJUMI = 13,80 m2 + BANJO = 4,59 m2
BANJO = 5,49 m2
DEPO = 1,89 m2
KORIDOR = 5,54 m2 + 4,13 m2
BALLKON = 6,12 m2
BALLKON = 4,13 m2
PARAHYRJE = 5,16 m2

Test widget

Page widget