Video Katalogu ynë

        TORRE Home është kompleksi banesor më modern në qytet, me teknologji dhe materiale të kohës së fundit. Me dizajnin më të vecantë dhe me hapësira të shtuara të gjelbrimit objekti do të jetë një “landmark” për të gjithë zonën dhe më tej gjithë qytetin!

     Veçantia tjetër e jonë është prania e disa apartamenteve shumë të vecanta, në formën e duplekseve dhe penthouseve. Këto banesa të vecanta kanë sipërfaqe të shumëllojshme dhe përbëhen nga tarraca të mëdha e të gjelbëruara.

Lexo më shumë