• House & Buildings

    Order your preferred options…

  • H3 This is a long Title to test the background of this text

    Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words, consectetur, from a Lorem Ipsum passage, and going through the cites of the word in classical literature, discovered the undoubtable source. Lorem Ipsum comes from sections 1.10.32 and 1.10.33 of “de Finibus Bonorum et Malorum” (The Extremes of Good and Evil) by Cicero, written in 45 BC. This book is a treatise on the theory of ethics, very popular during the Renaissance. The first line of Lorem Ipsum, “Lorem ipsum dolor sit amet..”, comes from a line in section 1.10.32.

    The standard chunk of Lorem Ipsum used since the 1500s is reproduced below for those interested. Sections 1.10.32 and 1.10.33 from “de Finibus Bonorum et Malorum” by Cicero are also reproduced in their exact original form, accompanied by English versions from the 1914 translation by H. Rackham.

Torre Home


Me një eksperiencë të gjatë pune në ndërtim dhe rinovime si në Kosovë, ashtu edhe jashtë vendit. Standarti me të cilin ndërtojmë është i lartë, me referenca Evropiane, ku kompanitë dhe materialet e përzgjedhura janë të çertifikuara sipas standarteve ISO dhe CE. Bashkëpunimet tona, gjithmonë të suksesshme, janë qelësi i cilësisë së lartë dhe korrektësisë.

Ju ftojmë të bëheni pjesë e jona!


Video Katalogu ynë

        TORRE Home është kompleksi banesor më modern në qytet, me teknologji dhe materiale të kohës së fundit. Me dizajnin më të vecantë dhe me hapësira të shtuara të gjelbrimit objekti do të jetë një “landmark” për të gjithë zonën dhe më tej gjithë qytetin!

     Veçantia tjetër e jonë është prania e disa apartamenteve shumë të vecanta, në formën e duplekseve dhe penthouseve. Këto banesa të vecanta kanë sipërfaqe të shumëllojshme dhe përbëhen nga tarraca të mëdha e të gjelbëruara.

Lexo më shumë

Projekte


Kompleksi ynë permban nje shumellojshmeri apartamentesh, si ne aspektin e hapesirave, ashtu edhe ne orientim, dizajne shperndarje funksionesh. Te gjitha banesat jane optimale dhe te mire-shfrytezuara!

Apartamentet A

Klikoni fotografitë që t’i shihni Apartamentet…

Apartamentet B

Klikoni fotografitë që t’i shihni Apartamentet…

Duplekset dhe Penthauset

Klikoni fotografitë që t’i shihni Apartamentet…

Projekte

Zyrat tona

Klient të kënaqur

Galeria


All Banesa

Testimonials

Regjistrohuni me email për njoftimet më të reja

Kontaktet


Mos ngurroni të përshkruani nevojën ose kërkesën tuaj, këtu poshtë në mënyrë që të mund t’ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.
Ju lutemi mos harroni të plotësoni të gjitha fushat që të mund t’ju arrijmë sa më lehtë!
Dhe përgjigjen tonë do ta keni shumë shpejt!
Plotësoni të gjitha fushat më poshtë!